LFKU er en landsforening for frikirkelige børne- og ungdomsforeninger, som ikke er en del af andre landsforeninger.

Igennem lokalforeningernes arbejde ønsker vi at samle børn og unge i fællesskab omkring de kristne værdier og at række ud til socialt svagt stillede grupper.

Vi har over 1700 medlemmer fordelt på mere end 30 lokalforeninger.

Vi tilbyder

Udover aktiviteter i Danmark, arrangerer vi også internationale aktiviteter, som ture, inspirationsrejser og udviklingsarbejde.

Vores sekretariat tilbyder sparring og afholdelse af arrangementer i både Danmark og udlandet, og vi er medarrangører på flere landsdækkende konferencer.

Sekretariatet støtter også lokalforeningernes arbejde i form af medlemsservice, administration og økonomisk støtte. Denne modtager vi gennem vores medlemskab af Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) via bl.a. udlodningsmidler, lokalforeningspuljen og den internationale pulje.

Vi lever op til de krav, der stilles til organisation og medlemskab i Udlodningsloven. Derudover hjælper vi lokalforeningerne med at leve op til de krav, der stilles i Folkeoplysningsloven.

Medlemskab af LFKU

Hvis I som lokalforening ønsker at blive medlem af LFKU, er du altid velkomne til at kontakte vores sekretariat for en snak om de muligheder og fordele, der ligger i det.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden, godkender du vores brug af cookies.  Læs mere