Vores børnekonsulent Henny afholder løbende inspirationsdage for børnemedarbejdere. Både for dem som har været børnemedarbejder i mange år , og for dem som er helt nye medarbejdere er der masser af ideer og inspiration at hente til arbejdet i børnekirken. 

Undervisningen er målrettet medarbejdere, der arbejder med aldersgruppen 0 – 12 år.
I får ideer til forskellige måder at lave børneprædikener, kreative ideer, sange med eller uden guitar m.m.

Inspirationsdagene er også et netværk med andre børnemedarbejdere i LFKU – til inspiration, støtte, idéudveksling og til at dele glæder og udfordringer med hinanden.

Hold øje med vores arrangementer for at se, hvornår der er en inspirationsdag i nærheden af dig.

Vi havde inviteret Henny, som sprudlede af energi!
Hun udsmykkede den ene ende af caféen, så man havde lyst til at rykke nærmere og udforske, hvad alt det dog skulle bruges til.

Hun havde bl.a. taget et kursus i trylleri med, som hun optrådte med og delte tips ud til. Hun havde dyr med på ”scenen”, en due og en kanin, som børnene må røre. Hun demonstrerede dukker og kunne bugtale. Og så brugte hun i det hele taget en masse hverdagsting krydret med fed lovsang og små pudsige virkemidler.

Hun fortalte også om ting, der var mislykket enten første gang eller i det hele taget. Alt i alt fortalte hun på en måde, så man sad og tænkte: Det kan jeg da også gøre, bare på min egen måde…”

Ina Christensen, Vestermarkskirken, Grindsted

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden, godkender du vores brug af cookies.  Læs mere