Kom med til Letland i efterårsferien og vær med til at tjene lokale beboere gennem aktiviteter og fællesskab. Turen arrangeres af LFKU og henvender sig til medlemmer i alderen 16-29 år.

Vi skal være til velsignelse for andre gennem aktiviteter med lokale i byen og praktiske opgaver i fællesskab med lokale unge.
Vores samarbejdspartnere i Letland glæder sig meget og sammen planlægger vi en superfed uge.

Coronarestriktioner
Hvis det skulle ske, at udenrigsministeriet ikke anbefaler udrejse efter d. 15. september , vil turen blive aflyst. I så fald vil depositum blive refunderet, såfremt flybilletter ikke er betalt.
Programmet i Liepaja vil ligeledes afspejle de lokale myndigheders restriktioner, og vi vil derfor være fleksible med programændringer.

Pris:
Turen koster 3000 kr. for ikke-medlemmer af LFKU og kun 1500 kr. for medlemmer. Prisen er med afrejse fra Københavns lufthavn, hvor turen starter og slutter.

Tid:
Vi rejser fra Københavns Lufthavn fredag d. 15. oktober kl. 19.30. (mødetid 17.30)
Vi forventer at være retur igen onsdag d. 20. oktober kl. 18.50

Rejseforsikring:
Det er et krav at du tegner en rejseforsikring forud for turen, så du er dækket, hvis uheldet er ude. Vi henviser til Europæiske rejseforsikring hvis du ikke allerede har en rejseforsikring. Her kan du få en årsrejseforsikring for kun 190 kr.

Tilmelding og mere info:
Tilmeld dig senest d. 26. september ved at skrive til vores internationale konsulent, Morten på morten@lfku.dk. Tilmeldingen er gyldig ved indbetaling af depositum på 800,-

Restbeløbet skal indbetales senest 3 dage inden afrejse.
Depositum kan ikke refunderes medmindre myndighederne fraråder turen.

Er du ikke medlem af LFKU, kan du blive det ved at melde dig ind i en lokalforening forud for indbetaling af depositum.

Ungdomstur til Letland 15. – 20. oktober (AFLYST)
Tagget på: