Kom med til Letland til sommer og vær med til at tjene lokale beboere gennem aktiviteter og fællesskab. Turen arrangeres i samarbejde med Ungdom Med Opgave og vil have to spor: Hands and Feet.

Hands er deltagere i alle aldre der giver en uge til at hjælpe med renovering af et familiecenter lidt uden for Liepaja. Læs mere om det her.

Feet er deltagere i alderen 16-29 år som skal være med til at tjene i byen Liepaja i samarbejde med lokale unge – og det er her, du har mulighed for at være med!
Vi skal være til velsignelse for andre gennem sport på stranden, aktiviteter med lokale i byen og praktiske opgaver i fællesskab med lokale unge.

Vores samarbejdspartnere i Letland glæder sig meget og sammen planlægger vi en superfed uge. Blandt andet får vi mulighed for at deltage i det populære Ropes course, som du kan se mere om her.

Coronarestriktioner
Vi satser på at kunne gennemføre turen. Hvis det skulle ske, at udenrigsministeriet ikke anbefaler udrejse efter d. 15. juni , vil turen blive aflyst. I så fald vil depositum blive refunderet, såfremt flybilletter ikke er betalt.
Programmet i Liepaja vil ligeledes afspejle de lokale myndigheders restriktioner, og vi vil derfor være fleksible med programændringer.

Pris:
Turen koster 3000 kr. for ikke-medlemmer af LFKU og kun 1500 kr. for medlemmer. Prisen er med afrejse fra Københavns lufthavn, hvor turen starter og slutter.

Rejseforsikring:
Det er et krav at du tegner en rejseforsikring forud for turen, så du er dækket, hvis uheldet er ude. Vi henviser til Europæiske rejseforsikring hvis du ikke allerede har en rejseforsikring. Her kan du få en årsrejseforsikring for kun 190 kr.

Tilmelding og mere info:
Tilmeld dig senest d. 10. juni ved at skrive til vores internationale konsulent, Morten på morten@lfku.dk. Tilmeldingen er gyldig ved indbetaling af depositum på 800,-

Restbeløbet skal indbetales senest 3 dage inden afrejse.
Depositum kan ikke refunderes medmindre myndighederne fraråder turen.

Er du ikke medlem af LFKU, kan du blive det ved at melde dig ind i en lokalforening forud for indbetaling af depositum.

Ungdomstur til Letland 11. – 17. juli (AFLYST)
Tagget på: