I starten af oktober var en gruppe afsted med LFKU på en studietur til London.

Tobias, som var med fortæller:

“Det var en fantastisk tur med mange rigtig gode og inspirerende oplevelser. Jeg vil hurtigt erkende, at jeg havde haft mine tvivl om jeg skulle tage med, men jeg fortryder det ikke et sekund, og jeg synes, at det var en tur der har givet mig endnu mere mod på teater og ikke mindst har rykket mig i min kristne tro.

Da vi ankom til Manna Theatre Company var der et par med 4 relativt store børn som stod for teatergruppen, og de var alle passioneret omkring arbejdet. Det var tydeligt, at hele familien havde et kæmpe kald i arbejdet med teater. Det var en kæmpe oplevelse og ikke mindst at være med i deres teaterarbejde, hvor de var meget inkluderende, nærværende og fyldte med kærlighed til hinanden, os og Gud.

Det var en blandet gruppe som rummede hele generationsspektret, og de havde hele tiden Gud for øje, alt fra deres opstart, som var et ord til dagen, som passede i forhold til deres teater og til stemmeopvarmning som var en kombi mellem stemmeøvelser/tekniker og en lovsangsstund. Jeg mærkede en stor passion fra hele flokken.

Jeg tager en masse godt med mig fra besøget hos den kirke – ikke mindst hvor meget de havde fokus på Gud i deres arbejde. De havde helt sikkert en masse sjove lege, øvelser, teknikker og metoder, som vi kan lære af, men den ting der inspirerede allermest var, at de løftede i flok og havde følgeskab fra og til hinanden i alt de lavede. Det var tydeligt at der var nogle som var bærende, men den gnist som de havde, smittede af på hele flokken og jeg oplevede det som et unikt sammenhold velsignet af Gud.

Det var en dejlig aften, som sluttede på den bedst mulig måde med at to fra teatergruppen i Manna Theatre Company valgte at sige ja til Jesus.
Tak kære Gud 🙂

LFKU planlægger at invitere Manna Theatre Company til Danmark i påsken for at opføre “The Passion” og holde teaterworkshop.

Stay tuned for mere info her på siden og følg med på Facebook og Instagram.

Fortælling fra tur til London – oktober 2022

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden, godkender du vores brug af cookies.  Læs mere