(Opdateret d. 17.06.2024)

Generelle oplysninger

Landsforening for Kristne Ungdomsforeninger – LFKU
CVR.: 25791126
Karsholtevej 20, 4293 Dianalund
E-mail: kontor@lfku.dk
Tlf.: 52756020

Kontingent ved ny tilmelding

Når man tilmelder sig som medlem opkræves et kontingent svarende til den lokale LFKU-forening eller LFKU’s landsforening, man har tilmeldt sig. (se liste over kontingenter her: https://www.lfku.dk/medlem/). Der fremsendes senere en kvittering for tilmelding og betaling.
 
Man kan vælge at tilmelde sig abonnementsbetaling, hvor der tegnes et fast årligt kontingent, der automatisk bliver gentegnet og opkrævet. 
 
Børn og unge under 18 år må ikke på egen hånd købe på kredit eller tegne abonnementer. Her må man tegne et årligt kontingent med en enkeltstående betaling for det indeværende år. 

Betaling og opkrævning

For medlemmer, der allerede er registreret i onlinesystemet, opkræves det angivne beløb på betalingskortet øjeblikkeligt. Der fremsendes ikke yderligere kvittering.
 
Kontingentindbetalingen er gældende for indeværende år. Indbetalingen kan ikke fortrydes.
Du modtager ingen fysiske varer for din kontingentindbetaling, der er tale om en online betaling af medlemskab, som betragtes leveret så snart du har bekræftet og betalt via denne hjemmeside.

Priser og bestilling

Alle vores priser er i danske kroner og inklusive 25% moms. Kontinenterne er dog momsfrie.
Aftaler om køb af varer eller tilmelding og kontingentbetaling fra vores hjemmeside anses for endeligt indgået, når en medarbejder har behandlet ordren. Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.
 
Hvis der sker prisændringer, vil medlemmerne på abonnement blive varslet herom mindst 7 dage før den årlige trækning på betalingskortet.

Betaling

Varer eller kontingent betales ved brug af Mobilepay fast betaling (subscription), VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.
Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet MobilePay og det aktuelle abonnement betalingsvindue. Betalingen kan også oprettes gennem Quickpay, der åbner i et nyt browservindue. På den sikre side skal du indtaste:

  • Kortnummer og udløbsdato. I kortnummeret skal du kun indtaste tallene – ikke de mellemrum, der er vist på kortet. 
  • Udløbsdato – måned med to cifre og år med to cifre.
  • De tre kontrolcifre. De står på bagsiden af dankortet yderst til højre som afslutning på en længere talrække.

Binding og opsigelse

Abonnementet har ingen binding og kan uden varsel opsiges skriftligt på mail til kontor@lfku.dk

Fortrolige oplysninger

Personoplysninger som navn, adresse, tlf. og e-mail mm. vil udelukkende blive brugt internt og til direkte henvendelse i forbindelse med informationsmateriale o.lign.
Informationerne vil blive opbevaret og databehandlet på LFKUs serverområde hos WinKas A/S. Informationerne vil blive slettet, når de ikke længere er relevante i forhold til LFKUs arbejde og evt. dokumentationskrav fra myndigheder, DUF mm.

Kontakt kontor@lfku.dk med ændringer i medlemskabet eller se LFKUs privatlivspolitik på www.lfku.dk/privatlivspolitik

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden, godkender du vores brug af cookies.  Læs mere