Sammen kan vi gøre en forskel!

Børnekirke – børneklub – legestue -børneevents – sammen kan vi gøre en forskel!

Børnekonsulenten er her for at hjælpe med nye og allerede igangsatte aktiviteter.

Ring til Henny på 22 76 53 00 – eller send en mail henny@LFKU.dk

Inspiration

Mangler du inspiration og/eller undervisningsmateriale til din tjeneste blandt børn? IN – dage = Inspirationsdage afholdes efter ønske og behov – jeg kan komme til din kirke/forening og byde ind med faglig pædagogisk sparring/udvikling.

Klik ind på www.børnekirken.nu og lad dig inspirere! Her kan du frit downloade materialer og programmer til kirkens børnearbejde.Du kan også hente spændende ting hos www.bornogtro.dk , som fx. http://bornogtro.dk/hjaelp/gps-materialer/dukketeater/

Her kan du købe mappen: “Gud er Konge” – se mere på www.boernezone.dk

Gudstjenester for hele familien

Surprisegudstjeneste – hvad er det? 

En anderledes søndag, hvor hele kirkefamilien er sammen – alle børn og voksne kan deltage – uanset alder!

Dine valg former dit liv!
Zakæus historie, kvinden ved brønden’s historie, din og min historie formes af de valg vi tager. Nogle gange udvikler livet sig anderledes end vores oprindelige drøm – og livet går i knuder. Selv der kan du hente hjælp hos Gud og sommetider kan mennesker også være en hjælp på den tider vanskelige livsvej.

Budskabet formidles via storytelling, sang, musik, dukker, trylleri og levende dyr.

Børneevents i kirken/byen

Find en lørdag – afsæt tiden kl. 12 – 16 – bestil lokaler – find 7 medarbejdere udover dig selv – ring på 22 76 53 00. Henny sørger for indkøb til det kreative, program og planlægning af dagen. Spørg nogen om at bage pølsehorn og kage, eller køb lidt ind til forfriskninger.

Du kan vælge mellem flg. temaer: 1. Jungledoktor Hjerte God – kirken/lokalet pyntes op til junglestemning, og jagten går ind på at finde krybskytterne, som er efter dyrene. Undervejs samles kostbare sten, som sidst på dagen veksles til præmier. Der optjenes sten ved at løse forskellige kreative opgaver og der afsluttes med en lille andagt om Guds hjerte for mennesker. 2. Jagten i Hønsegården – der pyntes op med halmballer, laves to kæmpereder, hvor hønsene bor og derefter kæmpes der om æggene. De to hønse klaner slås mod hinanden for at vinde flest æggepoint, som veksles til chokoladeæg sidst på dagen. Samtidig med indsamling af æg, løses der flere kreative opgaver, som også giver æggepoint. Som afslutning fortælles påskebudskabet i al sin storhed og enkelthed. 3. Cirkus for Alle – er en dag, hvor der pyntes med fest og farver og hver enkelt barn får sin særlige opgave. Igennem dagen skal, der løses forskellige cirkusopgaver og point samles. Dagen afsluttes med en Cirkusforestilling for forældre/byen og andre der har lyst at være med. Som afslutning tælles point sammen, diplomer og cirkuspriser overrækkes, samt en lille fortælling, der sætter fokus på vores værdi som mennesker, skabt af Gud.

Foredrag

“Tryllerejsen – og Livet i al Ualmindelighed…”

Henny fortæller udfra sit eget liv: Hvordan gik vejen fra at være mor/sygehjælper – til at blive pædagog/tryllekunstner.

I foredraget fortælles om udfordringer i livet og at der er hjælp at hente uanset, hvor i livet man er. Foredraget krydres med trylleri og spændende effekter.

Book på tlf. 22 76 53 00